Η έξυπνη ηλεκτρονική τιμολόγηση

 Νέα Web εφαρμογή έκδοσης παραστατικών με απευθείας σύνδεση με την Α.Α.Δ.Ε. και την πλατφόρμα myDATA.

  Στην εταιρία μας θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για την μηχανογράφηση και την ηλεκτρονική τιμολόγηση της επιχείρηση σας, μέσα από την γκάμα προϊόντων λογισμικού της Epsilon Net

 Οποιαδήποτε κι αν είναι το μέγεθος και η δραστηριότητα της επιχείρησης σας, από ελεύθερους επαγγελματίες, εμπορικές επιχειρήσεις λιανικού και χονδρικού εμπορίου, μέχρι και την πιο απαιτητική γραμμή παραγωγής, θα σας προτείνουμε αυτό που ταιριάζει στα μέτρα σας

Μία Εφαρμογή για όλες τις ανάγκες σας

Σύνδεση με το Λογιστικό Γραφείο

Η επιχείρησημε την έναρξη χρήσης της εφαρμογής λαμβάνει On line όλα τα δεδομένα συναλλασσομένων και λοιπών λογαριασμών από τις εφαρμογές (Extra - Hyper - Academia Financials) που τηρεί ο λογιστής στο γραφείο του.

Τιμολόγηση όπου και αν βρίσκεστε

Εκδώστε τα τιμολόγια σας ανά πάσα στιγμή. Πραγματοποιήστε την αποστολή του από όποιο σημείο και αν βρίσκεστε, από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, από το smartphone και το tablet σας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των cloud εφαρμογών.

Λύσεις για όλους τους κλάδους

Εξειδικευμένη εφαρμογή για Αρχιτέκτονες, Μηχανικούς, Τοπογράφους, Γιατρούς, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους, Δικαστικούς Επιμελητές, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Μικρά Ξενοδοχεία, Μεταφορείς και Μικρές Μεταφορικές Εταιρείες.

Συνδρομές

Επιλέξτε το πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες

esp88

Εξειδικευμένοι Κλάδοι